Camin Persoane Varstnice

Telefon: 021.350.49.83, 0722338383

Adresa: Calea Bucuresti nr. 7 Balotesti Saftica

Localitate: Otopeni (județul Ilfov)

GPS x: 0.000000, y: 0.000000

Localizare pe hartă

Camin Persoane Varstnice


Deschis in 2007, One To One Nursing Home este una din primele institutii de acest fel din Romania. Creat la cele mai inalte standarde occidentale, One to One a fost conceput si construit in cele mai mici detalii pentru a servi acestui scop, beneficiind de dotari tehnice de ultima ora.

Camin Persoane Varstnice


Unul dintre principalele obiective ale One to One Nursing Home este sa ofere la cel mai inalt standard acomodare si ingrijire personalizata pentru fiecare rezident in parte, in acelasi timp, pastrand si incurajand independenta si intimitatea fiecaruia.
One to One Nursing Home, cu o capacitate de aproximativ 100 de locuri este amplasat in Saftica, intr-un parc de peste 9000 mp cu gradini, livezi si o mica promenada pe marginea lacului Cociovalistea. Zona pitoreasca ofera liniste si relaxare rezidentilor sai.

Camin Persoane Varstnice


Fie ca sunt rezidenti sau nonrezidenti pentru o perioada, speram ca toti sa considere One to One Nursing Home precum propria lor casa, fiecare fiind incurajat sa isi personalizeze camera cu propriile amintiri: fotografii, efecte personale.

Camin Persoane Varstnice


Dorim ca fiecare sa stie si sa simta ca One to One Nursing Home este un loc unde oamenii pun suflet si fac tot ce le sta in putinta pentru a asigura un spatiu cald, placut, sigur si departe de problemele si anxietatile traiului solitar.

Camin Persoane Varstnice


Vizitele sunt binevenite si incurajate intotdeauna, familiile fiind intampinate cu bratele deschise si invitate sa se implice in activitatile socio-culturale.
Baza tehnica ce asigura supravegherea, monitorizarea, comunicatiile este "state of the art", respectand confidentialitatea si siguranta rezidentilor in permanenta. Fiecare scenariu: evacuari de urgenta, incendiu, cutremur, sunt exersate lunar conform planurilor stabilite, tinand cont de cele mai detaliate recomandari ale legilor in vigoare.
Pentru preventie, exista in dotare solutii redundante pentru functionarea perfecta a instalatiilor de gaz, apa, caldura, aer conditionat si curent electric. Fiecare detaliu este tratat cu maxima atentie si totul pentru un singur scop: grija si atentia deosebita fata de rezidentii nostri.

Camin Persoane Varstnice


Bucataria proprie este utilata la cele mai inalte standarde. Un accent deosebit se pune pe servirea unor produse ecologice riguros selectionate.
Cabinetele medicale aflate in incinta au in dotare: Ecograf, Electrocardiograf complet cu sistem vaccum pentru electrozi, canapele de consultatii, negatoscoape, unit stomatologic, masa ginecologica, set complet pentru endoscopie digestiva superioara si inferioara. Ambulanta se afla in "stand by" in incinta pentru transportul medicalizat al situatiilor complexe ce necesita spitalizare.

Echipa manageriala si staff-ul se implica permanent in evaluarea necesitatilor si asigurarea celor mai bune ingrijiri in functie de conditia medicala si de personalitatea fiecaruia in parte.
Personalul nostru se afla intr-o continua perfectionare, fiind la curent cu cele mai recente practici de specialitate si noutati din domeniu.
Consideram ca rezidentii nostri sunt o extensie a familiei noastre si chiar credem acest lucru.

servicii medicale
Camine de batrani, Geriatrie

Cont neplatit.

Site-uri utile:

cabinete si clinici

Realizare site

Optimizare SEO
pensiuni-hoteluri

Pensiuni hoteluri

Catalog Pensiuni hoteluri
experti contabili si contabili autorizati

Servicii de contabilitate

Catalog firme de contabilitate
anunturi-gratuite

Anunturi gratuite

Produse si servicii
cabinete si clinici

Cabinete si clinici

Medici specialisti
agentii timisoara

Agentii timisoara

Turism, Imobiliare, Transport
cabinet de servicii

Cabinet de servicii

Catalog cabinete
imobiliare-timisoara

Agentie imobiliare timisoara

Oferte imobiliare