Centrul Medical Hygeea

Localizare pe hartă | Localitate: Iași (județul Iasi)

Centrul Medical Hygeea vine in sprijinul pacientilor oferind servicii medicale in specialitatile: recuperare, medicina fizica, balneologie si reumatologie. Servicii medicale: consultatii de recuperare, medicina fizica, reumatologie, balneologie, fiz...(mai mult)

 

Sanatate Si Tinerete

Localizare pe hartă | Localitate: Iași (județul Iasi)

Vrei o piele tanara si catifelata mai mult timp, cu toxicitate zero si fara conservanti ? Îngrijirea pielii pentru femei a devenit mai ușoară A fi femeie poate însemna mult timp consumat. Majoritatea femeilor investesc multă energie în rutinele...(mai mult)

Centrul medical CENTRUM GYM a fost infiintat in anul 2006 cu scopul asigurarii de servicii medicale de recuperare- reabilitare si reumatologie si isi propune sa ofere pacientilor servicii medicale complete, la un standard calitativ folosind cea mai p...(mai mult)

Sectie deja existenta inca din anul 2011, modernizata in anul 2012, transformandu-se astfel, intr-o baza de tratament moderna si performanta, unde omul este pretuit, pornind in primul rand de la sanatatea lui, consolidand astfel conceptul nostru “g...(mai mult)

Felicitari pentru decizia de a aduce o schimbare in viata dumneavoastra prin serviciile puse la dispozitia dumneavoastra de catre Centrul Psyho Med. Aici puteti beneficia de servicii de relaxare, terapii complementare si psihoterapie. Psyho Med pune ...(mai mult)

Site-uri utile:

cabinete si clinici

Realizare site

Optimizare SEO
pensiuni-hoteluri

Pensiuni hoteluri

Catalog Pensiuni hoteluri
experti contabili si contabili autorizati

Servicii de contabilitate

Catalog firme de contabilitate
anunturi-gratuite

Anunturi gratuite

Produse si servicii
cabinete si clinici

Cabinete si clinici

Medici specialisti
agentii timisoara

Agentii timisoara

Turism, Imobiliare, Transport
cabinet de servicii

Cabinet de servicii

Catalog cabinete
imobiliare-timisoara

Agentie imobiliare timisoara

Oferte imobiliare