In cadrul cabinetului individual de psihologie, va oferim urmatoarele servicii psihologice: Consiliere psihologica individuala si de grup; Testari si examinari psihologice individuale sau de grup; Testari si examinari psihologice in vederea orientari...(mai mult)

Centrul Medical Doctor Luca oferă comunității un mediu de îngrijire a sănătății modern, la standarde internaționale, în care preocuparea pentru starea de bine a pacientului este constantă. Ambianța deosebită, dotările și practicile mod...(mai mult)

 

 

Muntenia Medical Competences

Localizare pe hartă | Localitate: Pitești (județul Arges)

La Muntenia Hospital vei gasi o echipa profesionista de medici aflati intr-o continua perfectionare si dezvoltare. Suntem dinamici, experimentati, motivati si atenti la toate nevoile tale. Suntem conectati la fiecare pas pe care il parcurgem impreuna...(mai mult)

Servicii: Psihodiagnostic și Evaluări psihologice. Consiliere psihologică individuală în situaţii dificile şi de criză, schimbări majore în viaţă. Consiliere psihologică individuală şi de grup pentru părinţi. Consiliere psihologică...(mai mult)

 

 

Cabinet Psihologie Cosmina Cirstea

Localizare pe hartă | Localitate: Pitești (județul Arges)

Descriere activitate: Cabinet Individual de Psihologie Cosmina Cirstea ofera urmatoarele servicii: Psihologie clinica Psihologie organizationala Psihologia transporturilor. Activitate: Kinetoterapie, Ludoterapie, Psihologie, Psihoterapie ...(mai mult)

Site-uri utile:

cabinete si clinici

Realizare site

Optimizare SEO
pensiuni-hoteluri

Pensiuni hoteluri

Catalog Pensiuni hoteluri
experti contabili si contabili autorizati

Servicii de contabilitate

Catalog firme de contabilitate
anunturi-gratuite

Anunturi gratuite

Produse si servicii
cabinete si clinici

Cabinete si clinici

Medici specialisti
agentii timisoara

Agentii timisoara

Turism, Imobiliare, Transport
cabinet de servicii

Cabinet de servicii

Catalog cabinete
imobiliare-timisoara

Agentie imobiliare timisoara

Oferte imobiliare