Sanatoriul De Nevroze Predeal

Localizare pe hartă | Localitate: Braşov (județul Brasov)

Cel mai important și eficace serviciu făcut indirect, dar voluntar, vizitatorilor este deschiderea acestora întru comunicare și socializare. Cu toții redescoperă socializarea, comunicarea deschisa și prietenia. La ședințele de psihoterapie, ...(mai mult)

Echilibrul minții, trupului și al sufletului tău. Consiliere, Psihoterapie și Dezvoltare personală. Dacă ești în căutarea unui psiholog în Brașov, echipa noastră îți stă la dispoziție. Te invităm într-un spațiu primitor și securiz...(mai mult)

CABINETUL PSIHOLOGIC este printre primele cabinete psihologice infiintate in Brasov, ca urmare a aparitiei Legii 213 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de libera practica. In primii ani, activitatea s-a bazat in cea mai mare parte pe ...(mai mult)

 

Cabinet Individual Camelia Mirică

Localizare pe hartă | Localitate: Braşov (județul Brasov)

Psihoterapia individuala se desfasoara in raport de unu la unu, intre un client si terapeutul sau. ea se refera la un demers ce presupune fie ameliorarea sau inlaturarea unor simptome psihice sau somatice ce nu au o cauza organica, fie la autocunoast...(mai mult)

 

Clinica Medicala New Line Brasov

Localizare pe hartă | Localitate: Braşov (județul Brasov)

Produsele sunt aplicate de personal calificat (medici esteticieni, asistente medicale, asistente de fizioterapie, esteticiene), în condiţii de maximă siguranţă. Astfel, găsim soluţiile cele mai performante şi mai noi pentru orice inestetism t...(mai mult)

Site-uri utile:

cabinete si clinici

Realizare site

Optimizare SEO
pensiuni-hoteluri

Pensiuni hoteluri

Catalog Pensiuni hoteluri
experti contabili si contabili autorizati

Servicii de contabilitate

Catalog firme de contabilitate
anunturi-gratuite

Anunturi gratuite

Produse si servicii
cabinete si clinici

Cabinete si clinici

Medici specialisti
agentii timisoara

Agentii timisoara

Turism, Imobiliare, Transport
cabinet de servicii

Cabinet de servicii

Catalog cabinete
imobiliare-timisoara

Agentie imobiliare timisoara

Oferte imobiliare